Breehees

Goirle, Noord-Brabant

Brabantse gezelligheid bij FarmCamps Breehees

Brabantse gezelligheid in overvloed bij Breehees met boerin Carolien en boer Huub, Brabanders in hart en nieren. Zij runnen hier het kleinschalige paardenpension en boerderijcamping, maar ook pa en ma, Meneer en Mevrouw de Boer, kom je nog regelmatig tegen op de boerderij.

Op Breehees wonen 5 pensionpaarden en hun 25 eigen lieve pony's. Zo ben je dagelijks bezig met de paarden en pony’s, maar ga je ook op ‘safari’ naar het bos met Meneer de Boer, lekker BreeSjezen (op stap met de supermoderne elektrische step) met Superhuub of een kijkje nemen bij het ultramoderne melkveebedrijf van broer Ronny, 300 meter verderop.

Dat Brabanders echte Bourgondiërs zijn mag ook wel gezegd worden. Broer William heeft een eigen restaurant in het nabij gelegen dorpje Riel. En op de boerderij zelf vind je een heerlijk eetcafé met overdekt boerderijterras en uitgebreide menukaart. Geniet van een kop koffie, koud glas bier of versgebakken frietjes met een groot stuk vlees van de buitengrill, terwijl de kids spelen in de spiksplinternieuwe speeltuin.

En willen jullie toch een keer het erf af, Safaripark Beekse Bergen en de Efteling liggen erg dichtbij. Kortom, een vakantie bij FarmCamps Breehees biedt van alles wat!

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Naast het veld met de 8 luxe Safaritenten, is er een nog een groot veld waar 4 Ranchtenten en 8 Lodgetenten staan.

De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde santairgebouw. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. De 8 nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent.

De 8 luxe safaritenten staan op een eigen veld, langs de weg naar het bos. De tenten zijn goed bereikbaar middels een verhard pad en dus ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De 12 andere luxe tenten staan op een nieuw, groot veld waarvan de meeste met zicht op de paardenweide.

Ontdek meer
Luxe Safaritent

Luxe Safaritent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Jumbo Spellenkist
Luxe Ranchtent

Luxe Ranchtent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Hooi Hooi Badtrailer
Luxe Lodgetent

Luxe Lodgetent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en douche in de tent
 • Extra: Speelhuis/ bedstee in de tent

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Huub en boerin Carolien persoonlijk voor. Hier draait alles om de 25 lieve pony's die je iedere dag mag helpen verzorgen, in- en uit de wei mag halen, uren mag knuffelen en natuurlijk kunt berijden. Ow en vergeet de stal uitmesten niet!

Even geen ‘zin in’ paarden, dan kun je lekker knuffelen met de kippen of gluren bij de varkentjes, konijnen, schaapjes en alpaca’s!

Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, kabelbaan en diverse leuke speeltoestellen.  Alles kan en mag.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Carolien aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Ook kun je iedere dag verse broodjes bestellen. Boerin Carolien regelt het allemaal voor je! Biefstuk of toch een hamburger?

Op de boerderij is ook een boeren eetcafé met een heerlijk, deels overdekt, terras waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt kiezen uit allerlei lekkere gerechten van de lunch- en dinerkaart, aanschuiven bij de BBQ avonden of frietjes bestellen van de snackkaart en dat lekker bij de tent opeten. Let op, alleen in de zomer alle dagen geopend. In het voorseizoen op maandag en dinsdag gesloten en in het najaar alleen in het weekend geopend..

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps Breehees zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit deel van Noord-Brabant van alles. Mooie bossen, leuke plaatsjes bezoeken vlak over de grens van België en binnen een half uur zit je in de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Voor ieder wat wils.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Breehees 6
5051 DD Goirle

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.