De Verloren Kost

Gulpen, Limburg

De Verloren Kost.... ons "hoogtepunt" in hartje Zuid-Limburg

Een stukje buitenland in Nederland... zo kun je het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg het beste omschrijven. Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. De aanrijroute is net zo spectaculair als de ligging. Wij snappen heel goed dat boer Sherman en boerin Annemarie graag hier willen wonen en werken met hun gezin.

Samen hebben ze de boerderij in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij waar de pony's de hoofdrol spelen. Boerin Annemarie runt het kleinschalige paardenpension, geeft les aan de kids in de regio en serveert de lekkerste vlaaien en ijsjes op het gezellige boerderijterras. Boer Sherman is overdag vaak buitenshuis aan het werk, maar trekt 's avonds zijn overall aan, want op een boerderij houdt het werk nooit op.

De boerderij biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony's, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Wedden dat jullie je geen moment 'verloren' zullen voelen op deze fantastische plek!

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij De Verloren Kost logeer je in één van de 20 luxe Barntenten, die op drie verschillende velden en niveaus zijn verspreid.

In de Barntent ervaar je het echte glampen..... met een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Illy espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te kunnen genieten.

FarmCamps De Verloren Kost ligt een paar kilometer buiten Gulpen, aan een doodlopende weg net onder de top van de Gulpener berg. Aan deze weg ligt maar 1 boerderij en daarna 'eindigt' de weg in het aangrenzende bos. Deze prachtige ligging heeft alleen wel tot gevolg dat er geen Wifi is en de ontvangst van 3G en 4G beperkt is. Maar ach, dat is ook wel lekker rustig...

Ontdek meer
Luxe Barntent

Luxe Barntent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en ligbad in de tent
 • Extra: vaatwasser

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Sherman en boerin Annemarie persoonlijk voor. Hier draait alles om de paarden en pony's die je mag knuffelen, verzorgen, berijden en waarmee je mag gaan wandelen. Maar natuurlijk kun je ook meehelpen met het voeren van de geitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, cavia's en de pony's.

Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een heerlijke speelweide met voetbal goaltjes, je kunt er hutten bouwen in de bosjes, scheuren op de skelters of lekker met zand kliederen. En natuurlijk mag de trampoline ook niet ontbreken. Voor nog meer avontuur loop je zo het bos in waar de kids heerlijk kunnen ravotten op de 'leeuwenkuilen'.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Annemarie aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Ook kun je iedere dag verse broodjes bestellen. Boerin Annemarie regelt het allemaal voor je!

Op de boerderij is een gezellig, deels overdekt, boerderijterras waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel of natuurlijk een stuk echte Limburgse vlaai. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als een boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket
Boeren Beddenopmaak

Boeren Beddenopmaak

 • Schone, frisse lakens
 • Aankomen in een gespreid bedje

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

De omgeving van Gulpen heeft veel te bieden. Alleen de boerderij ligt al op een unieke locatie, omgeven door heuvels, bos, Lakenvelder koeien, pony’s en paarden. De toeristische plaatsen als Valkenburg, Maastricht en Aken liggen op nog geen half uur rijden maar toch waan je je in niemandsland.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Verlorenkost 1
6271 NS Gulpen

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.