Den Branderhorst

Hengelo, Gelderland

Even terug in de tijd bij FarmCamps Den Branderhorst

Hier lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Als je de slingerende, door bomen omzoomde, oprijlaan oprijdt, voel je de stress al van je afglijden. Boer Eddy en boerin Anne-Marie nemen alle tijd om je te laten zien hoe een kleinschalige melkveehouder werkt.

Hun koeien ervaren diezelfde rust en laten zich graag vertroetelen door jullie in een workshop koeknuffelen. Echt een unieke ervaring! Een aantal van hun dochters zijn helemaal gek van paarden, dus die vind je hier ook. De kids kunnen de drie pony's verzorgen en een ponyritje maken.

Boer Eddy houdt van gezelligheid en kun je dan ook regelmatig vinden op het tentenveld voor een praatje. Op en top onthaasten hier in de Achterhoek.

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Den Branderhorst logeer je in één van de super deluxe Lodge- of Barntenten. De gezellige luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien, met in de Barntent zelfs een vaatwasser in de keuken. De Lodgetenten hebben een eigen toilet en badkamer met warme douche en de Barntenten een eigen toilet en ligbad!

Op een ruim en toch knus veld, naast de boerderij, staan de 15 luxe Lodge- en Barntenten gezellig opgesteld, met veel ruimte en dus privacy.

Midden op het veld heb je het kampvuur en een zandbak voor de allerkleinsten. Rondom het veld is een heerlijk skelterpad. Aan de rand van het veld vind je de trampoline, de Hooi Hooi Speelschuur en het voetbalveld. Vanuit je luie stoel op de veranda heb je dus altijd zicht op je spelende kids.

Ontdek meer
Luxe Lodgetent

Luxe Lodgetent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en douche in de tent
 • Extra: Speelhuis/ bedstee in de tent
Luxe Barntent

Luxe Barntent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en ligbad in de tent
 • Extra: vaatwasser

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Eddy en boerin Anne-Marie persoonlijk voor. Zo kun je boer Eddy iedere dag helpen met het melken van de koeien en het voeren van de pony's, kippen en de varkentjes. Ook vinden de pony's het heerlijk om geknuffeld en verzorgd te worden.

Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes spelen in de boomhut. Alles kan en mag.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Anne-Marie aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Anne-Marie regelt het allemaal voor je! En heb je geen zin om zelf te koken, dan schuif je gewoon aan bij de Boerenfriet avond.

Op de boerderij is ook een kleine boerderijwinkel waar je diverse basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen. En als je dat wilt, haalt boerin Anne-Marie 's ochtends verse broodjes voor jullie. Handig toch.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket
Boeren Beddenopmaak

Boeren Beddenopmaak

 • Schone, frisse lakens
 • Aankomen in een gespreid bedje

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt de bourgondische en gezellige Achterhoek van alles. Middeleeuwse dorpjes, oude kastelen, mooie bossen, wijnboerderijen en nog veel meer leuks. Een beetje Zuid-Europa in Nederland.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Steenderenseweg 17a
7255 KC Hengelo (GLD)

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.