Five Star

Kamperland, Zeeland

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust bij FarmCamps Five Star....

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun lieve pony's, paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren.

Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken ... en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag een "Strandjuttertje" proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje op de aankomstdag.

Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren, zoals de stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de eigen pony's, de mini-varkentjes Karbo en Naadje, de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Five Star logeer je in één van de 11 luxe Safaritenen of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

De luxe tenten staan rondom een mooi en gezellig veld, omringd met bomen die je beschutten tegen de Zeeuwse wind. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en de boerderij ontdekken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te ver weg gaan.

Ontdek meer
Luxe Safaritent

Luxe Safaritent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Jumbo Spellenkist
Luxe Lodgetent

Luxe Lodgetent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en douche in de tent
 • Extra: Speelhuis/ bedstee in de tent

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Jan en boerin Ella persoonlijk voor. Zo kun je iedere dag helpen met het verzorgen van de 2 mini paardjes en de 2 shetlandpony's, of samen met boer Jan de dieren voeren in de Dierenweide en Knuffelschuur. Boerin Ella gaat jou leren hoe je van verse aardappelen zelf overheerlijke chips kunt maken.

Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de bossingel.

En bij slecht weer duiken de kids in de ballenbak van de binnen speeltuin en kunnen jullie genieten van een cappuccino met een heerlijk stukje zelf gemaakte appelroomtaart of neem je iets te eten van de kleine kaart.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Ella aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Ella regelt het allemaal voor je!

Op de boerderij is ook een boerderijwinkeltje waar je een aantal basis levensmiddelen en lekkernijen kunt pakken en verse broodjes kunt bestellen. Handig toch.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Boeren Beddenopmaak

Boeren Beddenopmaak

 • Schone, frisse lakens
 • Aankomen in een gespreid bedje

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Zeeland van alles. Vanaf de boerderij ben je in no-time op alle mooie stranden, kun je de Deltawerken bezoeken of lekker rondkijken in leuke plaatsjes. Voor ieder wat wils.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Baas Huisweg 11
4493 NE Kamperland

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.