Fleur Stables

Oudesluis, Noord-Holland

Paarden en strand, de ideale combinatie bij FarmCamps Fleur Stables

Ben je gek van paarden of een echte strandliefhebber? Of juist allebei... Dan is FarmCamps Fleur Stables de ideale plek! Op dit paardenpension "wonen" 50 paarden en pony's en ligt op nog geen 10 km van de bekende Noord-Hollandse badplaats Callantsoog.

Bij boer Jan en Saskia kunnen de kids de hele dag met de pony's bezig zijn, de lammetjes, geitjes en konijntjes verzorgen of met boer Jan mee op de trekker het land in. Boer Jan is een echte gangmaker en verzint altijd wel iets leuks met de gasten.

En kids die graag een keer kennis willen maken met paardrijden kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze alles over het verzorgen en berijden van een pony. Trots zullen ze aan het eind van de vakantie aan jullie laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je al voldoende rijervaring, dan kun je bij Fleur Stables ook je "eigen" verzorgpony boeken.

Wil je niet de hele dag met paarden bezig zijn? Voor de deur ligt een grote sloot waar je heerlijk kunt vissen of varen in de motorboot of roeiboot van boer Jan.

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Fleur Stables logeer je in één van de 8 luxe Safaritenten of de 6 luxe Ranchtenten met de super gave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent.

De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. Als je kiest voor de Ranchtent dan heb je je eigen privé badkamer naast je tent en uiteraard ook een toilet in de tent. Luxer kun je het niet krijgen!

De luxe tenten staan verdeeld over 2 velden. De 8 luxe Safaritenten staan speels opgesteld op een lang en smal veld met veel bomen en struiken grenzend aan een sloot (afgezet met een hek, dus veilig voor jonge kids).

Het veld met de 6 luxe Ranchtenten ligt aan de andere kant van de sloot. Deze tenten staan op ruime afstand van elkaar en hebben dus veel privacy en de Hooi Hooi Badtrailer naast de tent.

Ontdek meer
Luxe Safaritent

Luxe Safaritent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Jumbo Spellenkist
Luxe Ranchtent

Luxe Ranchtent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Hooi Hooi Badtrailer

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Jan, Saskia en hun team persoonlijk voor. Op deze boerderij draait bijna alles om paarden. Hier weten ze alles over paarden en kun je altijd helpen met het verzorgen van de paarden en pony's. En natuurlijk kun je tijdens je vakantie ook een keer een ritje op één van hun lieve pony's maken.

Boer Jan leert je hoe je de schapen, geitjes, konijnen en kippen moet verzorgen. En samen met hem ga je van verse aardappelen en appels zelf patat met appelmoes maken.

Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes vissen of kanoën. Alles kan en mag.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Saskia aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Jan en Saskia regelen het allemaal voor je!

Op de boerderij is ook een klein boerderijwinkeltje waar je een aantal basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen en verse broodjes kunt bestellen. Handig toch.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket
Boeren Beddenopmaak

Boeren Beddenopmaak

 • Schone, frisse lakens
 • Aankomen in een gespreid bedje

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan heeft de kop van Noord-Holland heel veel te bieden. Niet alleen het strand, maar ook de Waddenzee en het IJsselmeer zijn dichtbij. Dus zeehonden spotten of een dagje Texel kun je ook doen vanaf de boerderij. En heb je een eigen paard, neem die dan zeker mee voor een heerlijke strandrit.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Grote Sloot 483a
1757 LR Oudesluis

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.