Op de Beemd

Zeeland, Noord-Brabant

FarmCamps Op de Beemd, het andere Zeeland...

Iedereen kent de provincie Zeeland, maar wist je ook dat er een plaatsje is dat Zeeland heet? Dit mooie dorp ligt in Noordoost-Brabant, een nog vrijwel onontdekt gebied in de buurt van het Brabantse Uden. Hier woont de familie Stroeken: boer Peter en boerin Monique en hun 3 kinderen Cas (16 jaar), Melle (13 jaar) en Loes (11 jaar). Ze runnen hier hun melkveehouderij waar iedere dag 85 koeien worden gemolken en ook nog 60 kalfjes en jonge koeien wonen.

Op deze bijzonder mooie plek is het goed toeven. Geen last van verkeer of lawaai van de buren want het erf ligt aan het eind van een doodlopende weg tegen een mooi bos aan. Als je aan komt rijden ervaar je de rust direct: de vogeltjes tsjilpen en de koeien staan te relaxen in de wei of in de stal.

Hier ervaar je ook de Brabantse gastvrijheid. Boer Peter leert je graag alles over de melkveehouderij, terwijl boerin Monique met de kids aan de slag gaat om lekkere ijslolly's te maken van de verse melk van de koeien. Voor hen is dit fantastische plekje dagelijkse kost, maar voor de gasten zal dit zeker het walhalla van rust en ontspanning zijn. Zo mooi is het leven op de boerderij in Zeeland!

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Op de Beemd logeer je in één van de 4 luxe Barntenten. Onze nieuwste tent met eigen badkamer met bad en douche, een grote luxe keuken en de Hooi Hooi Slaapzolder. Ook kun je kiezen voor de luxe Farmtent, het zusje van de Barntent met dezelfde grote keuken, een eigen toilet en 6 slaapplaatsen waarvan 2 stapelbedden en een 2-persoonsbed. Douchen en afwassen doe je dan in de sanitair ruimte.

De luxe tenten staan rondom een gezellig en overzichtelijk veld. Vanaf de tenten heb je zicht op de speeltoestellen. Direct naast het glampingveld ligt het Trenste bos waar je zo vanuit je tent in kunt lopen. Hoe gaaf is dat!

Ontdek meer
Luxe Barntent

Luxe Barntent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en ligbad in de tent
 • Extra: vaatwasser
Luxe Farmtent

Luxe Farmtent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Warm water in de keuken

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Peter en boerin Monique persoonlijk voor. Zo kun je boer Peter helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voeren in de Dierenweide en Knuffelschuur.

Houd je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in het bos. En bij elke tent hebben we een bolderkar staan die je kan gebruiken om naar het bos of naar de stal te gaan.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Monique aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Monique regelt het allemaal voor je.

Op de boerderij is ook een proviandkast waar je een aantal basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen en verse broodjes kunt bestellen. Handig toch!

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt aan tent

Ontbijt aan tent

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit mooie stukje Noordoost-Brabant van alles. Vanaf je tent loop je zo het Trentse Bos in waar je heerlijk kunt struinen. Iets verderop vind je het natuurgebied De Maashorst waar je niet alleen van de mooie natuur kunt genieten maar ook heerlijk kunt zwemmen.

Of bezoek leuke plaatsen zoals Uden of Grave, een oud stadje aan de Maas. En ben je gek van jachtvliegtuigen, vliegbasis Volkel ligt vlakbij. Maar wees gerust, ze oefenen niet 's avonds en in het weekend, dus je hebt er geen overlast van.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Beemdsteeg 11
5411 NG Zeeland

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.