Oranjepolder

Arnemuiden, Zeeland

Slapen als een vorst bij FarmCamps Oranjepolder

Maak kennis met Sentine, Gavin en hun drie kids Jacob, Alice en Tobias. Dit leuke stel leerde elkaar kennen in een bouwput in Middelburg. Hij was de archeoloog en zij de stagiair. Nu zijn zij de trotse bewoners van één van de grootste historische boerderijen op Walcheren. Eeuwenlang werd deze voormalig Hereboerderij als Kroondomein van de Oranjes verpacht. In 1990 werd het eigendom van Jo en Tineke, de ouders van Sentine. Zij hebben de boerderij en camping opgebouwd tot wat het nu is. In 2018 hebben zij het stokje overgedragen aan Sentine, maar je ziet ze zeker nog helpen op de boerderij.

Boerin Sentine zie je dagelijks in de weer op de boerderij. Als zij niet bezig is met het verbouwen van 40(!) hectare tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien of maïs, dan is ze druk met de camping en haar gasten. Gavin werkt nog als archeoloog en zie je over het algemeen iets minder op de boerderij, maar in de vakanties haalt hij graag zijn magic metaaldetector tevoorschijn om samen met de kids schatten te zoeken op de akkers. Hoe cool is dat!

En hier blijft het niet bij. Wat dacht je van de varkens, kippen, schapen, geiten, ganzen, katten en konijnen die moeten worden gevoerd? Of het eindeloos over het erf scheuren met één van de tientallen skelters of fietsen? En bij mooi weer ben je zo bij het Veerse Meer of één van de prachtige stranden van Walcheren, alhoewel wij een ‘donkeroranje’ vermoeden hebben dat jullie het erf van deze enorm gastvrije en prachtige boerderij bijna niet afkomen!

Ontdek meer

Waar slaap ik?

Bij Oranjepolder kun je kiezen uit 2 verschillende luxe tenten. Er zijn 4 luxe Safaritenten met eigen toilet. Douchen doe je in het oude varkenskot wat volledig omgebouwd is tot sanitair gebouw én heerlijk verwarmd is. Daarnaast staan er ook nog 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad en niet te vergeten een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken. Keuze genoeg dus.

Op het erf staat het woonhuis van de familie en de prachtige immens grote schuur. Achter en naast de grote monumentale schuur liggen vier veldjes. Op het rustige achterste veld staan de 8 luxe Safari- en Barntenten met een wijds uitzicht over het akkerland. Hier heb je gegarandeerd privacy.

Het veld aan de voorzijde en het centrale veld direct achter de schuur bieden plek voor gasten met een eigen kampeermiddel. Op het centrale veld staan ook de speeltoestellen, zodat de kids altijd ‘zichtbaar’ zijn.

Ontdek meer
Luxe Safaritent

Luxe Safaritent

 • 4 of 6 personen (50m2)
 • Toilet in de tent
 • Extra: Jumbo Spellenkist
Luxe Barntent

Luxe Barntent

 • 4-6 personen (50m2)
 • Toilet en ligbad in de tent
 • Extra: vaatwasser

Leuk & Leerzaam

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgt boerin Sentine persoonlijk voor. Zo leer je alles over de tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien en maïs die zij verbouwt. Vader Jo, boer in hart en nieren, helpt ook een handje mee en vertelt graag over zijn vak. Daarnaast kun je iedere dag helpen met het voeren van de kippen, schapen, geiten, ganzen en varkens die rondwandelen in de knuffelweide.

Houd je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Race over het erf met je skelter of fiets. Klim op het speeltoestel en glij van de glijbaan. Kijk wie het hoogst kan springen op de trampoline en bak taartjes in de zandhoop of ga lekker voetballen. Is het wat slechter weer? Dan is er in de grote schuur een Hooi Hooi Speelschuur en tafeltennistafel. Alles kan en mag.

Ontdek meer

Handig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boer Gavin of boerin Sentine aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Gavin en Sentine regelen het allemaal voor je! Op de boerderij is ook een uit de kluiten gewassen proviandkast waar je allerlei Zeeuwse streekproducten kunt kopen of broodjes kunt bestellen. Handig toch.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boerin en worden hun kleren ook niet zo vies!

Bijna al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Ontdek meer
Ontbijt

Ontbijt

 • Aan de tent bezorgd
 • Verse broodjes, beleg en ander lekkers
Boeren BBQ

Boeren BBQ

 • BBQ avondje bij de tent
 • Overheerlijk vleespakket en lekkers voor de kids
Babypakket

Babypakket

 • Geen gesleep met spullen
 • Bedje, kinderstoel en aankleedkussen
Boeren overall

Boeren overall

 • Net als de boer
 • Houd eigen kleding schoon
Handdoekenpakket

Handdoekenpakket

 • Scheelt een berg was
 • 1 grote en 1 kleine dikke, witte handdoek per pakket
Boeren Beddenopmaak

Boeren Beddenopmaak

 • Schone, frisse lakens
 • Aankomen in een gespreid bedje

Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Walcheren van alles. Het meest bekend zijn natuurlijk de leuke badplaatsen met hun fijne stranden, maar ook Middelburg, Veere aan het Veerse meer en Vlissingen zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Ook voor kids.

Ontdek meer

Waar gaan we heen?

Adres:
Veerseweg 2
4341 RB Arnemuiden

Aankomst vanaf 15:00.

Indien je later denkt aan te komen dan 19:00 is het fijn dat je de boerin van tevoren even belt met de aankomsttijd.